Måleri

tjänst

 

Vi erbjuder måleritjänster till kunder. Våra målare utför jobbet proffsigt, snabbt och till ett bra pris. Välj oss om du vill vara säker på att det ska bli rätt direkt.
Alfapunkten Byggkoncept AB hjälper dig med alla typer av invändigt måleri. Det kan gälla tak, väggar, golv, snickerier, inredning, kök och fönster. 
Det finns inget snabbare sätt att förvandla hemmet på, än med en burk målarfärg. På en helg kan man nämligen skapa magi i ett rum med hjälp av lite ny och fräsch färg på väggarna.
Själva målningen går ofta ganska snabbt, men förarbetet kan ibland ta en hel del tid.
  • Köket

Köket har hos många blivit det nya vardagsrummet. Här ska man bli inspirerad att laga mat utöver det vanliga, men också få tillfällen att äta i lugn och ro. Välj färger och inredning som passar din livsstil.

  • Vardagsrum

Gör vardagsrummet till ett rum med plats för lugn och ro, trevliga sammankomster och god atmosfär. Med en ny färg på väggen kan du enkelt ändra rummets atmosfär.

  • Hall

Hallen är husets “första” rum. Det första du möter när du själv kommer hem eller där du önskar gästerna välkomna. Låt väggfärgen bidra till den atmosfär du vill ha.

  • Sovrum

Välj en rogivande färg till sovrummet så sover du gott. Välj gärna en färg som passar inredningen eller din personlighet.

  • Barnrum

En ny färg i barnrummet piggar upp. Beige, rött  eller kanske gult? Låt gärna barnet vara med i planeringsprocessen.

Boka ett kostandsfrit platsbesök idag

info@alfabyggkoncept.se

Kontakta oss

3 + 13 =

Adress:

Torgnyvägen 13, 168 53 Bromma

Telefon:

Nico:             +46 (0) 73 641 07 31

Konstantin:  +46 (0) 73 575 23 47