Golv

renovering

Golv är något som påverkar våra hem i allra högsta grad.
Att lägga nytt golv kan vara allt från väldigt enkelt till ganska komplicerat beroende på vad man väljer för utförande.Man ska alltid försöka välja golvmaterial utifrån det slitage golven kommer att utsättas för. När du ska välja golv i hemmet handlar valet mycket om vilken känsla du vill att utrymmet ska förmedla. designen du faller för ska kännas rätt för dig och vara inredningsdetaljen som knyter ihop rummet. 

 

Rent estetiskt har golvets utseende stor betydelse för hur uppfattar ett hem. Vi går på den varje dag, barn kryper och leker, vi flyttar möbler och mycket annat, självklart sätter detta sina spår. Ett golv som har legat länge kan behöva fräschas upp eller rent av bytas ut. När man byter golv i ett rum ger man samtidigt hela rummet en ansiktslyftning. Golvytan tar upp så pass stor del av rummet att det nästan alltid är iögonfallande. 

Vi utför alla typer av mattläggning, som textil, linoleum, laminat och parkett. Vi hjälper dig med golvslipning oavsett om det är i hemmet eller för kommersiella ytor.
 

Boka ett kostandsfrit platsbesök idag

info@alfabyggkoncept.se

Kontakta oss

10 + 5 =

Adress:

Torgnyvägen 13, 168 53 Bromma

Telefon:

Nico:             +46 (0) 73 641 07 31

Konstantin:  +46 (0) 73 575 23 47